DETALJI NAPADA U LESKOVCU: Bivši vanbračni suprug izbo ženu u Dečijem dispanzeru, naneo joj deset ubodnih rana

I. M.

04. 12. 2021. u 10:48

Dvadesetdevetogodišnja žena iz Donje Lokošnice koja je izbodena nožem u leskovačkom Dečijem dispanzeru, biće transportovana u niški Univerzitetsko-klinički centar. Njoj je probijena plućna maramica. Ima čak deset ubodnih rana u predelu vrata, grudnog koša, stomaka, ruku i nogu.

ДЕТАЉИ НАПАДА У ЛЕСКОВЦУ: Бивши ванбрачни супруг избо жену у Дечијем диспанзеру, нанео јој десет убодних рана

foto: I.Mitić

Ženu je, pred detetom koje je dovela na pregled, nožem izbo bivši vanbračni partner, a napad se dogodio jutros, nešto pre devet časova. Medicinske sestre su čule vrisak žene, a kada su izašle u hodnik na podu su videle žrtvu koja je obilno krvarila.

- Lekari i sestre Dečijeg dispanzera odmah su preduzeli sve što je neophodno da zaustave krvarenje do dolaska Hitne pomoći. I oni su brzo stigli na lice mesta i odmah je transportovali u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice – kazao je dr Slaviša Božić, direktor Doma zdravlja u Leskovcu.

U bolnici nam je rečeno da je pacijentkinja primljena u teškom stanju.

- Učinili smo sve što je u našoj moći. Primljena je sa obilnim krvarenjem. Probijena joj je plućna maramica. Biće transportovana u Niš na dalje lečenje. U kritičnom je stanju. Ima čak deset ubodnih rana po telu – rekao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnce u Leskovcu.

U leskovačkoj Policijskoj upravi nam je potvrđeno da je napadač, star tridesetak godina, iz okoline Leskovca, uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024