ALŽIRAC PRESUDIO PALESTINCU: Policija u Šidu uhapsila osumnjičenog za ubistvo

Novosti onlajn

29. 11. 2021. u 09:35

DRŽAVLjANIN Alžira S. K. (28), uhapšen je u Šidu zbog sumnje da je ubio A. M. (29) iz Palestine, čije je beživotno telo pronađeno u dvorištu kuće u Karađorđevoj ulici.

АЛЖИРАЦ ПРЕСУДИО ПАЛЕСТИНЦУ: Полиција у Шиду ухапсила осумњиченог за убиство

Foto: Depositphotos

Utvrđeno je da je Palestinac 13. novembra registrovan u Prihvatnom centru Preševo. Na telu ovog migranta uočeno je više ubodnih rana po glavi i nogama.

Na krevetu u kući, policajci su zatekli veću lokvu krvi i krvavi jorgan. Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica svedoka, takođe migranti, su ispričala da osumnjičenog poznaju pod nadimkom Vahrani i da im je on, uz pretnju nožem tražio novac, govoreći da će ih ubiti, kao i njihovog prijatelja A. M. i da je to na kraju i učinio kuhinjskim nožem.

Navodni motiv ubistva, prema tvrdnjama svedoka je taj što je Vahrani posumnjao da mu je A. M. ukrao mobilni telefon. Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađen mobilni telefon, za koji svedoci tvrde da je pripadao pokojnom mladiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)