TRI MOTIVA ZLOČINA: Istraga ubistva dece i vozača autobusa kod Dečana

Novosti online

27. 11. 2021. u 19:00

POLICIJA tzv. Kosova isključila je mogućnost terorističkog napada u slučaju ubistva dvoje učenika i vozača autobusa kod Dečana.

ТРИ МОТИВА ЗЛОЧИНА: Истрага убиства деце и возача аутобуса код Дечана

Foto: Printskrin

Direktor policije Samedin Mehmeti rekao je da policija ispituje dva ili tri različita motiva napada, koji je najverovatnije izvršio pojedinac. Napadač koji je ubio tri osobe kod Dečana pucao je iz kalašnjikova na autobus, a policija navodi da je istraga i dalje u toku.

Ministar unutrašnjih poslova privremenih institucija u Prištini DŽelal Svečla kaže da su dobili veliki broj različitih informacija i da policija ispituje neke od tragova, prenosi prištinska Koha.

Direktor kosovske policije Samedin Mehmeti rekao je na konferenciji za štampu da je i dalje u toku uviđaj mesta zločina, te da će biti teško doći do pojedinih tragova zbog lošeg vremena tokom noći.

- Možemo govoriti o dva ili tri moguća pravca istrage i o dva ili tri moguća motiva napada. Prve sumnje ukazuju da je zločin počinio pojedinac, ali postoji mogućnost da je on povezan sa više osoba. Nadamo se da će nam dokazi sa mesta zločina pokazati odakle je došao i kuda je napadač pobegao. Ispitujemo i informacije koje smo dobili od ljudi koji su u posrednoj ili direktnoj vezi sa slučajem - rekao je Mehmeti i dodao da je mogućnost terorističkog napada isključena.

BONUS VIDEO - OPSADNO STANJE U NOVOM PAZARU: Policija blokirala grad posle pucnjave

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)