STRAVIČAN SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA U LOZNICI: Starac osumnjičen da je obljubio rođaku, devojčica sve ispričala majci

V. Mitrić

21. 11. 2021. u 13:49

SUDIJA za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu prihvatio je predlog VJT u tom gradu i odedio pritvor, do 30 dana, Lozničaninu M.S. (70) koji je osumnjičen za krivično delo obljuba deteta, potvrdio nam je Zoran Obradović, viši javni tužilac u VJT u Šapcu.

СТРАВИЧАН СЛУЧАЈ ЗЛОСТАВЉАЊА У ЛОЗНИЦИ: Старац осумњичен да је обљубио рођаку, девојчица све испричала мајци

Foto: N. Skenderija/Depositphotos/Ilustracija

U tužilaštvu, kako kaže naš sagovornik, nisu u prilici da saopštavaju više detalja za javnost, „i zbog istrage i zbog integriteta deteta“. Sledi, kako kaže Obradović,“niz veštačenja, saslušavanja, eventualnih, svedoka, kao i angažovanje lekara, pedagoga, psihologa, socijalnih radnika“.

- Ovo je teško, bolno i veoma osetljivo pitanje, pa shodno tome radimo i postupamo, maksimalno posvećeno, savesno, odgovorno i svesno, kako bismo rasvetlili do svakog detalja ovaj događaj - ističe tužilac Obradović.

Vremešni Lozničanin osumnjičen ja za obljubu devetogodišnje devojčice iz sela, koje je blizu grada. Navodno, kako se može čuti, što je dete posvedočilo, obljuba je trajala skoro godinu dana. Osumnjičeni je, prema našim saznanjima, prilikom privođenja i saslušanja, negirao takve navode.

Devojčica je, kako saznajemo, dolazila često u stan osumnjičenog koji živi sa suprugom, sa kojom nema dece. NJegova supruga je, inače, rođena tetka majke devojčica, pa je porodica bila sigurna da dete šalje u rod rođeni, ali ispostavilo se sasvim suprotno.

Naš izvor ističe da su osumnjičeni, njegova supruga i devojčica znali da spavaju zajedno u krevetu. Navodno M.S. je koristio priliku kad supruga zaspi da pipka devojčicu... Dete bi sledeći put kad treba da ide u ovu kuću postajalo frustrirano.

- Deda-teča je "objšnjavao" da je to zbog toga što joj je jednom udario šamar, jer nije slušala - pričaju naši upućeni sagovornici.

- Međutim, dete je očigledno sve ispričalo majci, kad se vratilo sa tragovima krvi na gaćicama. Majka je odmah reagovala i prijavila slučaj policiji, koja je, sa tužilaštvom, brzo odreagovala, i uhapsilo M.S.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

LEŠ MUŠKARCA ZALIVEN BETONOM U PODRUMU: Užas kod Leskovca, čoveka ubila supruga sa ljubavnikom, zločin otkriven posle njenog samoubistva!