TELEFONI OCA I ĆERKE ISKLJUČENI U TRI UJUTRU: Novi detalji istrage nestanka porodice Đokić - forenzičari pregledaju zapaljeni automobil

Z.U.

02. 10. 2021. u 10:48

U ATARU sela Tešica pronađen je zapaljen i izgoreo automobil "pasat" porodice Đokić koja je nestala pre 6 dana.

ТЕЛЕФОНИ ОЦА И ЋЕРКЕ ИСКЉУЧЕНИ У ТРИ УЈУТРУ: Нови детаљи истраге нестанка породице Ђокић - форензичари прегледају запаљени аутомобил

Foto: J. Ćosin

Kako saznaju "Novosti", u vozilu nema tela.

Automobil nestale porodice je pronađen na nepristupačnom terenu, a kamera ga je prethodno snimila u delu sela Tešica oko 02.20 sati.

Kako saznajemo, nestali otac i ćerka kod sebe su imali mobilne telefone, koji su isključeni u 3 sati ujutro, u noći nestanka. 

Forenzičari su trenutno na terenu i pregledaju šasiju i ostatke izgorelog automobila, u potrazi za biološkim tragovima. 

Podsetimo, Podsetimo, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije.

Lična dokumenta tročlane porodice, podsetimo, ostala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

PETI DAN POTRAGE ZA PORODICOM ĐOKIĆ: Žandarmerija pretražuje čitav potez oko sela Moravac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!