TRAKTOR DUŠANOVA ZLA KOB: Starac iz Popovca, kojem je pre tri godine poginuo unuk, povređen u saobraćajnoj nesreći

J. Ć.

14. 09. 2021. u 07:28

DUŠAN S. (77) iz Popovca teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak nešto pre 12 sati dogodila u ovom niškom selu.

ТРАКТОР ДУШАНОВА ЗЛА КОБ: Старац из Поповца, којем је пре три године погинуо унук, повређен у саобраћајној несрећи

Foto J. Ćosin

Kako saznajemo, do udesa je došlo kada se Dušan traktorom direktno sudario sa vozilom "opel" beogradskih tablica kojim je upravljao Nišlija V. P. (31).

U nesreći je traktorista zadobio politraumatske povrede zbog čega ga je Hitna pomoć prebacila do odeljenja reanimacije niškog Univerzitetskog kliničkog centra. Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, starac je trenutno vitalno stabilan.

Foto J. Ćosin

- Pacijent je zadobio kontuzije pluća i mozga, povredu pršljena i prelom pubične kosti, svestan je i komunikativan, nakon okončanja dijagnostike biće prebačen na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju - rečeno je u niškom UKC. Zasada nema informacija šta je uzrok ove saobraćajne nesreće jer je uviđaj tek priveden kraju.

Foto J. Ćosin

Inače, Dušan je pre tri godine u udesu, kada ga je udario voz, izgubio devetnaestogodišnjeg unuka Bogdana. Bili su zajedno na njivi, počela je kiša, verovatno su požurili nazad kući. Deda Dušan je bio za volanom, komšija je sedeo na braniku iznad točka, a Bogdan je ležao u prikolici, pokriven praznim džakovima da se sakrije od kiše. Komšija je video da dolazi voz, i povikao je: "Deda, daj gas", međutim voz je udario u prikolicu i mladiću nije bilo spasa. Od siline udarca njegovo telo policija je pronašla dvadesetak metara od traktora i mesta nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!