PUCAO IZ ZASEDE: U novosadskom Novom naselju teško ranjen S. J. (30), sumnja se da je reč o nerešenim odnosima

Lj. PRERADOVIĆ

23. 06. 2021. u 20:17

NOVOSAĐANIN S. J. (30) teško je ranjen u sredu u prepodnevnim satima u Ulici Đorđa Nikšića Johana 5 u novosadskom Novom naselju. Sa ustrelnom ranom u predelu grudnog koša posle zbrinjavanja u Urgentnom centru, prevezen je u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici. Kako saznajemo, svestan je, njegovo zdravstveno stanje je stabilno i prati se.

ПУЦАО ИЗ ЗАСЕДЕ: У новосадском Новом насељу тешко рањен С.  Ј. (30), сумња се да је реч о нерешеним односима

Foto: N.Karlić

U S. J. je u po bela dana oko 9.30 sati pucano iz vatrenog oružja u ulazu u zgradu u kojoj stanuje. Prema jednoj verziji, on je, navodno krenuo da izađe iz ove trospratnice, kada se začula pucnjava, a ne isključuje se mogućnost da je upucan kada je ušao unutra. Pretpostavlja se da ga je napadač čekao, i kada ga je ugledao, povukao je obarač, posle čega je odatle pobegao. Na prozoru na ulazu je vidljiva rupa od ispaljenog metka.

Nepoznat je uzrok pucnjave, ali se zasad sumnja da je reč o nerešenim odnosima. Ranjeni mladić je, navodno odranije poznat policiji zbog raznih krivičnih dela.

Uznemireni i uplašeni građani su pozvali Hitnu pomoć, a prema rečima dr Zorana Krulja, portparola Službe hitne pomoći, medicinska ekipa kada je stigla na lice mesta nije zatekla povređenog. Nezvanično, povređenog je neko u međuvremenu odvezao u bolnicu.

U Urgentni centar, kako nam je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, u 9.44 je primljen pacijent S. J. sa teškom povredom u vidu ustrelne rane u predelu grudnog koša.

- Nakon blagovremene i kompletne dijagnostike i primarnog hirurškog zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan transportovan u Institut za plućne bolesti - kazali su u Kliničkom centru Vojvodine.

KOMŠIJE NE ZNAJU ČIME SE BAVIO

ŽITELjI Novog naselja kažu da jesu čuli pucnjavu, ali da im detalji nisu poznati. Ne želeći da komentarišu nemili događaj, pojedini stanari zgrade u kojoj je ranjen S. J., uplašeni i uznemireni zbog pucnjave, kažu da povređenog znaju iz viđenja, ali da im nije poznato čime se bavi. Još navode da su čuli da je napadač navodno posle pucnjave uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)