UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE KOMŠIJU POLIO BENZINOM I ZAPALIO GA: Bežao od policije celu noć i dan

Novosti onlajn

20. 06. 2021. u 20:34

D.Z. (58) iz Dublja, kod Bogatića, koji je sinoć oko 21 sat benzinom polio i zapalio komšiju M.R. (62) policija u Bogatiću je locirala i uhapsila večeras oko 18 sati.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ КОМШИЈУ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ГА: Бежао од полиције целу ноћ и дан

Foto Depositphotos

Uprkos intenzivnoj policijskoj potrazi tokom noći i danas, u koju je bilo uključeno više policijskih patrola, D.Z. je izbegavao hapšenje sve do večeras kada ga je patrola pronašla u jednoj kolibi na periferiji Dublja, prema Zminjaku.

D.Z. je sinoć u alkoholisanom stanju, sa ranije pripremljenom flašom benzina i upaljačem, došao pred kuću komšije M.R. Pozvao ga je da izađe i posle kraće svađe polio benzinom i zapalio.

Nesrećni čovek je prebačen u šabačku bolnicu sa opekotinama drugog i trećeg stepena na 60 odsto tela, od glave do nogu.

- Zbrinut je u intenzivnoj nezi, pošto je u teškom stanju, priključen je na mehaničku ventilaciju i nakon što je njegovo stanje stabilizovano transportovan je na Klinku za plastičnu hirurgiju u Beograd - rekli su u šabačkoj bolnici.

U Dublju meštani nerado komentarišu nesvakidašnji obračun komšija koji žive preko puta. Navode da je D.Z. pre nego što se uputio kod komšije celo veče sedeo u kafani i pio, a kasnije izgubio skrivajući se od policije.

Navodno je jutros sa porodicom stupio u kontakt i poručio da se živ neće vratiti kući.

Sa lisicama na rukama večeras je priveden u policijsku stanicu u Bogatiću, a sutra će uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve