SUĐENJE ZA PUCNJAVU U "STEFAN BRAUNU": Odbrane iznose kod novog sudije

S.M.J.

17. 04. 2024. u 14:53

SUĐENjE za pokušaj ubistva Mira Čuljkovića, radnika obezbeđenja kluba Stefan Braun u martu 2022. godine, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu. Okrivljeni Slavoljub Trajković, Nikola Stanković i Stefan Veljović su trebali da iznose odbrane, ali po nalogu suda nisu ni dovedeni u sudnicu.

СУЂЕЊЕ ЗА ПУЦЊАВУ У СТЕФАН БРАУНУ: Одбране износе код новог судије

Foto: Printskrin

Jedan od branilaca Stefan Jokić u isto vreme je imao suđenje u Specijalnom sudu u slučaju "Vračarci", a i predsedavajuća sudija Zorica Avramović odlazi u Specijalni sud, gde će suditi u predmetu Veljka Belivuka i kako smatra nije celishodno da započinje proces, kada ga neće nastaviti, pa je suđenje zbog svega toga odloženo. Nastaviće se u maju, kada će predmet biti dodeljen novom sudiji.

Prvookrivljeni u ovom slučaju Aleksandar Šćepanović, koji se sumnjiči da je i pucao u Čuljkovića i u njega ispalio šest metaka nalazi se u bekstvu i sudi mu se u odsustvu. Njemu je tada cispao pištolj, koji me je prema optužnici prethodno dao Veljović, pa ga je Trajković podigao i ispalio još jedan metak, ali nikoga nije pogodio. Stanković se tereti da radnicima obezbeđenja pretio bokserom sa nožem, a onda pištoljem, koji je uzeo sa poda nakon što je on ispao i Trajkoviću i tako obezbeđivao odstupnicu za beg.

Na suđenje je danas bila pozvana i Milica Dapčević, koja je u početku bila sumnjičena da je Trajkoviću pomagala u bekstvu, ali nije optužena i u ovom predmetu biće saslušana kao svedok. Ona je rekla da je vanbračna supruga okrivljenog Slavoljuba Trajkovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)