"VRAČARCI" OPET NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: Suđenje se nastavlja u utorak

Z.U.

07. 02. 2024. u 18:57

PRIPREMNO ročište pred početak suđenja pripadnicima organizovane kriminalne grupe "vračarci", koji se terete za tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava, biće nastavljeno u utorak, 13. februara u Sepcijalnom sudu u Beogradu.

ВРАЧАРЦИ ОПЕТ НА ОПТУЖЕНИЧКОЈ КЛУПИ:  Суђење се наставља у уторак

Hapšenje članova grupe, Foto Printsrin MUP

 Prema optužnici ovu kriminalnu grupu predvodili su, sada odbegli, Nikola Vušović, Ludi i Ćopavi Džoni sa Vračara i Uroš Piperski, koji izdržava kaznu u zatvoru u Portugalu, zbog dela koja je tamo počinio.

Na ročištu, koje je održano danas i bilo je zatvoreno za javnost, odbrana je nastavila sa predlaganjem dokaza i scvedoka, za koje tvrde da idu njihovim klijentima u korist. Po završetku pripremnog ročišta,predsednik sudijskog veća će zakazati glavni pretres (suđenje), na kojem će biti dozvoljeno prisustvo javnosti.

Na početku ovog ročišta, sredinom januara, svi optuženi su negirali krivicu. Optužnicom je obuhvaćeno ukupno 38 osoba, od kojih je 11 u bekstvu, dok je deo po evropskim zatvorima i sudi im se u odsustvu.

Grupa se tereti za ubistva Aleksandra Halabrina 20.marta, Dragana Ristića 10. septembra, i Aleksandra Šarca 17. oktobra 2020. godine. Pokušali su da ubiju, kako tvrdi tužilac, sada pokojnog Lazara Vukićevića, Samira Divljanovića, Miloša Nilovića Runju, Andriju Zarića i Arsenija Stefanovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave