PSOVAO MI MAJKU I "DARU", PRETIO DA ĆE ME UBITI: Gaga Antonijević prvi put pred sudom o napadu Bjelogrlića

J.D.Lj.

24. 01. 2024. u 14:24

SVEDOČENjEM reditelja Predraga Antonijevića, kojeg je, prema optužnici, 23. avgusta 2021. godine, tokom "Filmskih susreta", u niškom hotelu "Ambasador" navodno pretukao glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, nastavljeno je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

ПСОВАО МИ МАЈКУ И ДАРУ, ПРЕТИО ДА ЋЕ МЕ УБИТИ: Гага Антонијевић први пут пред судом о нападу Бјелогрлића

Foto: V. Danilov/Printscreen/TV Pink

Svedok, koji je istovremeno i oštećeni u ovom postupku, danas se, posle više od dve godine, po prvi put pojavio u sudnici, jer je ranije opravdano izostajao zbog poslova u inostranstvu.

Iz zdravstvenih problema, svedoku je omogućeno da svoj iskaza da sedeći.

- Optuženi i ja nismo bili u komunikaciji nekoliko godina pre incidenta u Nišu - rekao je Antonijević. - Nismo imali verbalne ni fizičke sukobe, sve dok nije proradila pesnica.

Nakon toga, reditelj je ispričao šta se dogodilo kobne noći.

- Prišao mi je iznenada i pesnicom udario u predelu levog oka. Onda je nastavio da me vređa, psuje majku i "Daru" i preti da će me ubiti. Krenuo je prema čaši na stolu, ali sam uspeo da je sklonim, a onda sam mu se odupro nogom. Kolege koje su bile tu pokušale su da smire situaciju, da nas razdvoje, ali me je Bjelogrlić opet udario. Dohvatili smo se, pali na pod i gušali.

Svedok je ispričao da je potom incident prijavio policiji i da je bio i kod lekara gde su mu konstatovane povrede.

Optuženi Bjelogrlić budno je pratio izlaganje svedoka, povremeno odmahujući glavom u znak negodovanja. On je, inače, na prethodnom suđenju ponovio svoju odbranu odranije, gde je priznao šta je uradio, tvrdeći da je bio provociran, vređan i da je zbog toga došlo do incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)