OBRT U SLUČAJU ZBOG TRAGOVA POVRAĆANJA NA TRENERCI? Suđenje za nesreću u kojoj je u Doljevcu stradao Željko Ristić (19)

J. Ć.

24. 01. 2024. u 10:54

- TRAGOVI na desnoj strani trenerke Marka Disića iz Doljevca analizom DNK pokazali su da se najverovatnije radi o flekama nastalim povraćanjem Miodraga Perića (38) iz Šainovca, koji je optužen da je 28. decembra 2020. godine u ovom doljevačkom selu vozeći pijan "golf 2" usmrtio komšiju Željka Ristića (19).

ОБРТ У СЛУЧАЈУ ЗБОГ ТРАГОВА ПОВРАЋАЊА НА ТРЕНЕРЦИ? Суђење за несрећу у којој је у Дољевцу страдао Жељко Ристић (19)

Mesto gde je nastradao Željko Ristić

Ova važna činjenica mogla bi da ukaže na to da Perić, baš kako je i tvrdio tokom odbrane, zapravo i nije bio na mestu vozača u trenutku nesreće, već suvozača, a da je umesto njega, pošto je bio u izuzetno alkoholisanom stanju, vozilom upravljao Marko Disić.

Perićev branilac Milan Petrović pred sudom je konstatovao ovu činjenicu ukazujući na to da fleke nisu mogle da nastanu na desnoj strani donjeg i gornjeg dela trenerke ukoliko je vozilom upravljao Perić, a Disić bio levo od njega, već upravo suprotno.

Da li ova novonastala činjenica može dovesti do obrta u čitavom slučaju znaće se tek na narednom ročištu zakazanom za 23. februar. kada će Marko Disić ponovo biti saslušan pred sudom. On bi trebalo da objasni otkud fleke na desnoj strani njegove trenerke.

Kako je naš list pisao, optuženi Perić najpre je priznao delo za koje se tereti, jer se kritičnog događaja ni ne seća, ali je nakon toga promenio iskaz i pred Višim sudom u Nišu krivicu za tešku nesreću prebacio na svedoka Marka Disića, njegovog prijatelja sa kojim je te večeri bio u provodu i pio. Perić je isticao da je usled pijanstva bio u komi, što je Disić iskoristio da ga optuži za Željkovu smrt, iako je u trenutku nesreće on bio za volanom njegovog automobila.

Danas je pred sudom saslušan doktor sudske medicine Dejan Šolgić.

- Sa desne strane gornjeg i donjeg dela trenerke uočene su fleke nalik na vomitus. Fleke nikako nisu mogle da budu od nečeg drugog kao što su blato, ili nešto slično, već su od biološkog materijala, a trag Perića je ovde mnogo dominantni i potentniji - istakao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)