PAPIĆ NIJE DOVEDEN IZ ZATVORA: Odloženo suđenje bivšem zameniku načelnika SBPOK-a

S. J. M.

12. 06. 2023. u 13:57

SUĐENjE bivšem zameniku načelnika SBPOK Goranu Papiću i nekadašnjem inspektoru te službe Branislavu Panduru odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer iz zatvora u Padinskoj skeli u sud nije doveden Papić. Kako je rekla sudija, sudu nije dostavljeno obaveštenje iz zatvora o razlozima nedovođenja Papića.

ПАПИЋ НИЈЕ ДОВЕДЕН ИЗ ЗАТВОРА: Одложено суђење бившем заменику начелника СБПОК-а

Goran Papić, Foto Z. Jovanović

Njemu je inače prošli pretres odložen, jer mu je advokat otkazao punomoćje, a Papićeva sestra je danas angažovala novog advokata Aleksandru Zlatić, pa bi suđenje ionako bilo odloženo, kako bi se ona upoznala sa spisima.

Inače, Papić je optužen za trgovinu uticajem da je urgirao da se Nikola Kljukovnica, koji je uhapšen pod sumnjom da je prodavao drogu, pusti na slobodu i da se obustavi istraga protiv njega. Pandur se tereti da je iz istih razloga zloupotrebio službeni položaj.

Papić se sada nalazi u zatvoru u Padinskoj Skeli, gde izdržava kaznu od dve godine zatvora na koju je ranije osuđen da je urgirao da beogradska policija Marku Miljkoviću, osumnjičenom da je vođa organizovane kriminalne grupe, vrati oduzeti blindirani automobil bez potpune provere, što je i učinjeno.

Inače, i Nikola Kljukovnica je ponovo kasnije uhapšen i njemu se sa još nekoliko optuženih u Višem sudu u Beogradu sada sudi za prodaju narkotika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave