BRAJAN VOLŠ DANAS PRED SUDOM: Suočiće se za novim dokazima koji ga terete za ubistvo supruge Ane

Novosti onlajn

27. 04. 2023. u 08:10

BRAJAN Volš, optužen za ubistvo svoje supruge, Srpkinje Ane Volš, danas će se pojaviti pred sudom nakon što je velika porota pronašla dovoljno dokaza za podizanje optužnice za krivično delo.

БРАЈАН ВОЛШ ДАНАС ПРЕД СУДОМ: Суочиће се за новим доказима који га терете за убиство супруге Ане

Brajan Volš, Foto Tanjug

Velika porota okruga Norfolk je 30. marta optužila Volša (47) u vezi sa smrću njegove supruge Ane, za koju tužioci kažu da ju je suprug ubio pre nego što je raskomadao njeno telo i odložio u tri kese za smeće koje je bacio u kontejnere u tri stambena naselja.

Tužioci su u prvom pojavljivanju Volša pred sudijom 18. januara izneli niz užasnih detalja. Oni su predstavili dokaze da je Volš obmanuo policiju na početku istrage o njegovoj nestaloj ženi i na Guglu pretraživao u danima nakon njenog nestanka "Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše" i "Kako zaustaviti telo od raspadanja".

Očekuje se da će Volšu u četvrtak biti pročitane optužbe protiv njega po sledećim optužbama za krivična dela: ubistvo, obmanjivanje policijske istrage/ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Optužnica prenosi slučaj Volš sa Okružnog suda Kvinsi na Viši sud u Norfolku, što je proceduralni korak koji slučajevi ubistva preduzimaju u sudskom sistemu Masačusetsa.

Brajan Volš je ranije na sudu u Kvinsiju rekao da nije kriv.

Da podsetimo, Ani Volš se svaki trag gubi 1. januara ove godine.

On je uhapšen nedelju dana nakon nestanka supruge, prvo zbog ometanja istrage, a zatim i zbog njenog ubistva, s obzirom na to da su istražitelji pronašli tragove krvi u podrumu kuće i Aninim stvarima koje je Brajan bacio na deponiju, kao i pretrage na internetu, među kojima je bila i ona o tome kako da ukloni telo bez dokaza.

BONUS VIDEO: 

DREVNI GRAD U NOVOM IZDANjU - Pogledajte kako izgleda Petra u Jordanu pod 3D svetlima i zvukom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KUVAR PRIZNAO UBISTVO U TOPUSKOM: Tvrdio da je bio napadnut, da je pucao u strahu