POLICIJA IZGUBILA PIŠTOLJ? Odloženo suđenje za ubistvo Borivoja Simovića

S. J. M.

24. 03. 2023. u 15:54

SUĐENjE Igoru Vreviću, Aleksandru Nikoliću i Milošu Mišljenu, okrivljenim za ubistvo Borivoja Simovića 25. juna 2020. godine na Senjaku, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer IT veštak Saša Krstić nije mogao da uradi veštačenje koje mu je sud naložio, pošto mu policija nije dostavila telefone, koje je oduzela posle Simovićevog ubistva.

ПОЛИЦИЈА ИЗГУБИЛА ПИШТОЉ? Одложено суђење за убиство Боривоја Симовића

Foto D. Milovanović

Kako je predsedavajuća sudija navela, policijski službenik je obavestio sud da su od tri telefona, koja su tada oduzeta, jedan pronašli, jedan još uvek traže, a jedan je izgleda vraćen vlasniku.

Policija je tada uzela telefone ubijenog Simovića, Nikole Stančića, koji je priveden na razgovor i pušten, pa je posle svedočio u sudu, ali se skoro ničega bitnog nije sećao i okrivljenog Mišljena.

Odbrana optuženih tvrdi da je Stančić okrivljene navukao u zamku i pozvao ih u park šumu na Senjaku, gde je na njih zapucano, a kad su uzvratili metak od rikošeta pogodio je Simovića. Oni smatraju da bi se iz poruka koje je Stančić tog dana razmenjivao sa okrivljenim Aleksandrom Nikolićem i žrtvom Borivojem Simovićem moglo potpuno razjasniti šta se i kako tada odigralo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri