MANEKENKA KOJA JE OPTUŽILA EGIĆA ZA SILOVANJE DOBILA STATUS POSEBNO OSETLJIVOG SVEDOKA: Obrt u slučaju bivšeg političara

Z.U.

15. 03. 2023. u 20:08

KAKO "Novosti" saznaju manekenka (21) koja je prijavila policiji Srđana Egića (42) za silovanje dobila je status posebno osetljivog svedoka u daljem postupku u tužilaštvu i na sudu.

МАНЕКЕНКА КОЈА ЈЕ ОПТУЖИЛА ЕГИЋА ЗА СИЛОВАЊЕ ДОБИЛА СТАТУС ПОСЕБНО ОСЕТЉИВОГ СВЕДОКА: Обрт у случају бившег политичара

Foto Shutterstock/ilustracija

Ona će narednih dana u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu biti saslušana.

Nezvanično, on je detaljno izneo svoju odbranu i Egić je tvrdio da je reč o lažnom prijavljivanju i da je nije prisilio.

Viši sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen po tri osnova - opasnost od bekstva, uticaj na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Osumnjičenog, inače bivšeg političara i biznismena, dvadesetjednogodišnjakinja je policiji prijavila da je silovao u njegovom stanu. On je navodno tražio da imaju seks što je ona odbila, a onda ju je, navodno, na silu primorao na odnos. Nekako je uspela da pobegne i potraži pomoć od prolaznika koji su je uputili gde je policija, gde je prijavila da je napastvovana.

Njih dvoje su se, kako saznajemo, prethodno upoznali preko društvenih mreža, i on joj se, navodno, ponudio da joj pomogne da u Novom Sadu nađe posao i stan. Sreli su se 8. marta,i on je, navodno pravdajući se da je u lokalima gužva zbog praznika, odveo u svoj stan.

BONUS VIDEO: KOŠUTNjAK POD POLICIJSKOM OPSADOM - Snimak sa mesta pucnjave u Kneza Višeslava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)