OPTUŽNICA "BOMBAŠU" IZ PUTINACA: U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici postupak protiv Zorana Radivojevića zbog pokušaja ubistva

S. Kostić

14. 02. 2023. u 09:20

VIŠI sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana Radivojevića (40) iz Putinaca kod Rume, okrivljenog za pokušaj ubistva i nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

ОПТУЖНИЦА БОМБАШУ ИЗ ПУТИНАЦА: У Вишем суду у Сремској Митровици поступак против Зорана Радивојевића због покушаја убиства

Kamere zabeležile incident, Foto Instangram

On bi sa optuženičke klupe trebalo da iznese odbranu i objasni zbog čega je prvo ispalio hitac u pravcu jednog muškarca, koji je sedeo u bašti ugostiteljskog objekta, a zatim posle nekoliko minuta u isti lokal bacio ručnu bombu.

Incident koji se dogodio krajem maja prošle godine u jednom ugostiteljskom objektu u Inđiji najpre je uznemirio goste lokala, a zatim i sve one koji su imali priliku da pogledaju snimak koji se veoma brzo proširio društvenim mrežama.

Kao što smo već pisali, Radivojević je kobnog dana sa pištoljem u ruci prišao dvojici muškaraca dok su sedeli u bašti kafića i ispalio hitac u jednog od njih, ali ga je, na sreću, promašio. Kako se videlo na snimku, dvojica muškaraca su nakon pucnjave trčećim koracima krenuli prema napadaču, koji najpre beži, ali se zatim vraća, ulazi za njima u lokal i baca ručnu bombu. U eksploziji, na sreću, niko nije zadobio teže povrede.

U izjavio za naš list, otac uhapšenog je tvrdio da je njegov sin to uradio kako bi stavio tačku na pretnje kojima je njegov sin bio izložen u dužem periodu od strane dvojice muškaraca prema kojima je Zoran ispalio metak.

- Pitao sam sina gde mu je auto, a on mi je rekao da ga je ostavio na tehničkom pregledu.

Tek kasnije sam saznao da su ga njih dvojica uzela - rekao je tada Zoranov otac, tvrdeći da njegov sin nije uzimao novac od oštećenog kao što su neki objavili.

Kao motiv ovog nemilog događaja navodilo se to što je Zoran navodno dao u zalog svoj automobil, a kada ga je oštećeni pritiskao da vrati pare, došlo je do incidenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)