„TOG DANA JE SAŠA KUPIO PIVO“: Suđenje za ubistvo brata u Nišu, svedočile radnice iz lokalne prodavnice

J. Ć.

07. 12. 2022. u 16:24

U VIŠEM sudu u Nišu nastavljeno je suđenje Milanu Grujiću (45) iz Niša koji je uhapšen zbog sumnje da je 6. maja, na Đurđevdan, krvnički pretukao, pa udavio starijeg brata Sašu Grujića (52) u porodičnoj kući u Požarevačkoj ulici u Nišu.

„ТОГ ДАНА ЈЕ САША КУПИО ПИВО“: Суђење за убиство брата у Нишу, сведочиле раднице из локалне продавнице

Viši sud u Nišu, Foto V. T.

Zločin se desio u noći između 5. i 6. maja 2022. godine, u periodu između 21 do 3.30 časova u porodičnoj kući, u kojoj su braća živela sama.

Milan je prethodno negirao da je počinio zločin, a na današnjem ročištu saslušane su dve radnice obližnje prodavnice u kojoj su braća kupovala namirnice.

- Saša je svakog dana dolazio kod nas u prodavnicu da kupi hleb i mleko. Živo je sa bratom, ali nikada nisu dolazi zajedno. Priča se da se se često tukli. Tog kobnog dana Saša je dolazio tri puta, ali nije kupio hleb i mleko, već pivo i neke čokoladice. Sutradan sam čula da više nije živ. Njegov brat Milan došao je u prodavnicu i ispričao kako je brat nastradao. Buo je tužan, to se videlo. Njih dvojica su uvek bili pošteni, uredno su sve plaćali. Saša je bio tih i povučen i dolazio je svakog dana u iato vreme, dok je Milan dolazio retko- ispričala je radnica ove prodavnice.

Suđenje će biti nastavljeno 22. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju