NAŠLI MU PREKO 30 KILOGRAMA NARKOTIKA: Tužilaštvo predložilo da se osumnjičenom produži pritvor

S.J.M.

30. 11. 2022. u 13:35

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Željka P. (45) jer je u stanu na Starom gradu neovlašćeno radi dalje prodaje držao više od 30 kilograma različitih narkotika.

НАШЛИ МУ ПРЕКО 30 КИЛОГРАМА НАРКОТИКА: Тужилаштво предложило да се осумњиченом продужи притвор

Foto D. Milovanović

Željko P. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. 

Podsećamo da je 14. septembra ove godine policija u stanu u kojem okrivljeni ima prebivalište pronašla 28,2 kilograma marihuane i 1,98 kilograma amfetamina i 210 grama heroina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

DRUGI DAN SEDNICE O KOSOVU I METOHIJI: Vučić poslao jasnu poruku Srbima - Ja vam garantujem samo jednu stvar