LAZAR GALIĆ OSUĐEN NA 10 GODINA: Na Karaburmi pokosio dva brata, mali Stefan preminuo nakon nesreće

Novosti online

21. 09. 2022. u 13:43

DANAS je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano izricanje presude u okviru suđenja Lazaru Galiću. Galić je odlukom suda osuđen na 10 godina zatvora.

ЛАЗАР ГАЛИЋ ОСУЂЕН НА 10 ГОДИНА: На Карабурми покосио два брата, мали Стефан преминуо након несреће

Foto: Fejsbuk

Njemu je suđeno povodom optužbi da je 18. jula na Karaburmi na pešačkom prelazu automobilom udario dvoje dece od pet i deset godina, a zatim pobegao sa lica mesta. Desetogodišnji Stefan Balić je, zbog zadobijenih povreda, nakon nesreće preminuo.

Podsećamo, na prethodnom ročištu obavljen je uvid u video-zapis snimljen kod pešačkog prelaza na kom je poginuo Stefan Balić.

- Utvrđeno je da se u 20.15 sati i 18 sekundi vidi dolazak pešaka, te da se pešaci u kadru vide do 20.15 sati i 22 sekunde. Pešak je čovek sa čije se desne strane nalazi osoba nižeg rasta sa kišobranom u ruci. Svetla ispred dragstora upalila su se u 20.17 sati i 56 sekundi - rekla je sudija, a na snimku su se videli zabrinuti ljudi koji su se u tom momentu okupili na licu mesta.

Jeknić je napomenuo da je odbrana, analizirajući snimak, konstatovala da se Mihailo Balić prilikom kretanja i dolaska iz Ulice Pana Đukića kreće bliže desnoj ivici kolovoza, te da se sa decom kreće pravolinijski, bez skretanja ka centralnom delu pešačkog prelaza.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)