DRŽAO PIŠTOLJ I VUKAO ME ZA KOSU: Na ponovljenom suđenju Aleksandu Reliću svedočila devojka ubijenog Miloša Stojanovića

S. J. M.

27. 05. 2022. u 21:45

NA ponovljenom suđenju Aleksandru Reliću zbog ubistva Miloša Stojanovića (27) na Adi Huji posle dočeka Nove godine, 1. januara 2019, otmice njegove devojke Marije Đurović i nedozvoljenog nošenja oružja, danas je u Višem sudu pregledan snimak nadzorne kamere sa jednog restorana.

ДРЖАО ПИШТОЉ И ВУКАО МЕ ЗА КОСУ: На поновљеном суђењу Александу Релићу сведочила девојка убијеног Милоша Стојановића

Novosti

 Kamera je prilično udaljena, pa se ne vidi baš sve najjasnije, a sudiji Zoran Božović je smatrao da treba da se pogleda snimak Marijine otmice i njenog izjašnjavanja o tome.

Ona je juče uz gledanje snimka navela da joj je posle ubistva Miloša optuženi Relić naredio da izađe iz auta i krene sa njim:
- U jednoj ruci je držao pištolj, a drugom me povukao. Sećam se njegovog besa i reči da izađem i krenem sa njim, ali se ne sećam načina kako me je povukao.


Ona je kazala da na snimku vidi da je vuče za kosu kad su bili iza njihovog auta:
- Vukao me ka svom autu, ali sam se ja u jednom momentu otela.

Onda me je opet povukao, a zatim naredio da idem i uzmem Miloševe telefone iz vozila.


Onda su otišli do njegovog vozila:


- Uhvatio me pozadi za glavu i držao sve vreme do ulaska u njegovo vozilo. Pištolj je tad držao za pojasom i izvadio ga je kad je seo za volan. Ja sam tad opet izašla do našeg auta, jer mi je rekao da uzmem i drugi Milošev telefon, koji je ostao.


Relićev branilac Nemanja Govedarica je imao primedbu na iskaz oštećene Marije Đurović. Kako je naveo, kontradiktoran je sa njenim iskazom datim u tužilaštvu 4. januara 2019, a ne poklapa se ni sa snimkom sa nadzorne kamere.


Oštećena je odgovorila da je posle ubistva verenika, kad je davala izjavu u tužilaštvu bila pod velikim stresom. 

TAKO LAKO UBIO MOG VERENIKA


PUNOMOĆNIK porodice Stojanović Jovanka Zečević pitala je Mariju Đurović da li je imala priliku da pobegne kad je bila sa Relićem.
- Ako sam i imala nisam smela, jer je tako lako ubio mog verenika. Plašila sam se da će ubiti i mene.
Branilac Nemanja Govedarica je pitao kako je onda odlučila da izađe iz Relićevog automobila na Čukarici i uđe u autobus, a Marija je odgovorila da nije ona donela tu odluku, već je optuženi rešio da je pusti i zapretio joj da ako ispriča nekome šta je bilo da će je sa drugovima naći i ubiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri