MAJKA PODVODILA ĆERKU: Podignuta optužnica zbog posredovanja u prostituciji

J. I.

18. 04. 2022. u 20:48

OSNOVNO javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv majke iz jednog sela kod Kovina koja se tereti da je podvodila svoju maloletnu ćerku (14). Majka je uhapšena krajem februara, a osim nje privedeni su i muškarac (60) i mladić (18), koji se terete da su imali seksualne odnose sa devojčicom.

МАЈКА ПОДВОДИЛА ЋЕРКУ: Подигнута оптужница због посредовања у проституцији

Foto Shutterstock

- Osumnjičena se tereti za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica - rečeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Podsetimo, majka devojčice se tereti da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku. Devojčicu bi, potom, kako se sumnja, slala kod njega kući, gde je ona imala seksualne odnose za novac sa čovekom koji je inače bio porodični prijatelj. On je, tvrdi se, devojčicu slikao, a eksplicitne fotografije čuvao u mobilnom telefonu i na računaru. Seksualno maltretiranje trajalo je skoro šest meseci. Za sve to vreme, dete je dolazilo kod njega, kako bi mu, navodno, pospremala kuću. Majka se tereti da je za seks sa ćerkom uzimala od 300 do 500 dinara.

- Zaprećena kazna za posredovanje u prostituciji je od jedne do 10 godina zatvora, kao i novčana kazna. Tužilaštvo je tražilo da se ona osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne - izjavila je za "Novosti" tužilac Marija Galjak Nikolić.

Inače, protiv dvojice osumnjičenih za obljubu deteta istraga se još uvek vodi pred Višim tužilaštvom u Smederevu. Stariji muškarac je u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U VIŠI SUD U BEOGRADU: Došao u pratnji svojih branilaca, svedoče članovi njegove porodice