BEKO SUTRA NA PRETRESU: Suđenje Aleksandru Zdravkoviću u Apelacionom sudu zbog pokušaja ubistva biznismena

J. D. Lj.

10. 04. 2022. u 13:03

U APELACIONOM sudu u Beogradu danas bi posle tri odlaganja trebalo da počne suđenje Aleksandru Zdravkoviću koji se tereti za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014.

БЕКО СУТРА НА ПРЕТРЕСУ: Суђење Александру Здравковићу у Апелационом суду због покушаја убиства бизнисмена

Foto P. Milošević

Zdravković, koji je prvostepenom presudom osuđen na 9 godina zatvora za ovo delo dolazi sa slobode, sa nanogicom. On od početka negira bilo kakvu umešanost u pokušaj ubistva Beka, dok je biznismen na poslednjem suđenju pre izricanja presude rekao da bi upravo on mogao biti taj koji je pucao na njega.

Podsetimo, na prethodnom ročištu, s obzirom da se nije pojavio jer je navodno bio odsutan zbog poslovnih obaveza, Beko je kažnjen sa 100 000 dinara. Sud je, međutim, opozvao ovu kaznu jer je biznismen u međuvremenu dostavio dokaz da je zaista bio van Srbije, u Grčkoj, na poslovnom putovanju i obećao da će se pojaviti na sutrašnjem pretresu. On je u ovom postupku oštećeni - svedok.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima