NEMA DOKAZA PROTIV SOBARICE: Istraga zločina u vili "DND" u Niškoj Banji

J.Ć.

24. 02. 2022. u 10:39

VIŠE javno tužilaštvo u Nišu obustavilo je istragu protiv Milice Dimitrijević (32), koja se sumnjičila za zločin koji se dogodio 5. novembra 2016. u vili "DND" u Niškoj Banji, kada je ubijen vlasnik tog ugostiteljskog objekta Dejan Dejančić (51).

НЕМА ДОКАЗА ПРОТИВ СОБАРИЦЕ: Истрага злочина у вили ДНД у Нишкој Бањи

D.N.

- Više javno tužilaštvo obustavilo je istragu protiv M. D., koja se sumnjičila da je zajedno sa N. N. licem u saizvršilaštvu počinila ubistvo D. D. i pokušala da ubije D. J. Doneta je naredba o obustavi istrage zbog nedostatka dokaza za njeno optuženje. Biće nastavljen rad na tom predmetu prema N. N. licu - saopštio je Borisav Radonjić, portparol ove pravosudne institucije.

Dejan Dejančić je nastradao, kako se najpre sumnjalo, kada je recepcionar Dejan Jovanović upao u sobu u kojoj je Dejančić bio sa Milicom, i upucao ga. Nakon toga, kako se tada verovalo, ispalio je hitac sebi u glavu.

Sobarica, koja je uspela da pobegne, pozvala je policiju, koja je zatražila pomoć Žandarmerije, jer se nije odmah znalo da li je Jovanović mrtav. Policijske snage, koje su nakon upotrebe šok-bombi upale u vilu, zatekle su Jovanovića jedva živog i on je prebačen u bolnicu u kojoj je preminuo dva meseca kasnije. Smatran je ubicom sve do 26. decembra 2016, kada je usledio preokret i Miličino hapšenje. Milicu je optužio biološki trag pronađen na pištolju. Međutim, nakon petogodišnje istrage nisu pronađeni dokazi da bi ona bila i krivično gonjena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a