ZA POVREDU ČASTI 350.000 DINARA: Presuda u slučaju tužbe Bratislava Gašića protiv funkcionera NS

S. B.

16. 11. 2021. u 20:45

PO prvostepenoj presudi Osnovnog suda u Kruševcu, Dejan Stevanović, predsednik GO Narodne stranke, dužan je da plati 350.000 dinara na ime naknade štete zbog nastale povrede časti i ugleda, u privatnoj parnici koju je krajem maja pokrenuo Bratislav Gašić, direktor BIA (na slici).

ЗА ПОВРЕДУ ЧАСТИ 350.000 ДИНАРА: Пресуда у случају тужбе Братислава Гашића против функционера НС

Foto:B.Pribanović/S.Babović

Tužba je, kako je rečeno, podneta zbog "neistinitih informacija - navoda o tužiocu u TV programu N1 koji je išao uživo", a koje su se se, između ostalog, odnosile na Stevanovićeve izjave o navodno spornoj rekonstrukciji Trga kosovskih junaka i izdavanju objekta u Pionirskom parku.

Sudska odluka nakon poslednjeg ročišta u septembru prosleđena je stranama u petak, a žalbu na presudu, kako je potvrđeno "Novostima", Apelacionom sudu u Kragujevcu u utorak su podneli Stevanovićevi zastupnici.

Gašić je ranije predočio da će novac od naknade štete usmeriti u dobrotvorne svrhe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!