POGLEDAJTE KO JE DOČEKAO MIKU ISPRED PALATE: Nastavlja se suđenje, Aleksić stigao na pripremno ročište (FOTO)

S. J. M.

15. 11. 2021. u 12:06 >> 12:39

VLASNIK škole glume Miroslav Aleksić stigao je u Palatu pravde gde danas treba da mu se nastavi pripremno ročište pred suđenje povodom optužbi da je silovao i polno uznemiravao sedam polaznica te škole.

ПОГЛЕДАЈТЕ КО ЈЕ ДОЧЕКАО МИКУ ИСПРЕД ПАЛАТЕ: Наставља се суђење, Алексић стигао на припремно рочиште (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Ročište je zatvoreno za javnost.

Aleksić je na ročište došao iz kućnog pritvora u pratnji svojih advokata. Njegov advokat Zoran Jakovljević rekao je pre ulaska u sud da je njihov "sledeći korak da istraže tokove novca nevladinih organizacija koje fabrikuju afere silovanja".

- Podnećemo krivične prijave - rekao je Jakovljević.

On se na prethodnom ročištu 28. oktobra, kako su preneli advokati, kratko izjasnio da nije kriv, a detaljnu odbranu izneće na suđenju.

Ispred Palate pravde je mladić sa transparentom na kome piše "Verujem Mileni Radulović", koji je bio i kad je bilo prvo pripremno ročište. On je, kako kaže, samoinicijativno došao.

Ipak, radi se o članu NVO "Žene u crnom". Isti mladić bio je u prvim redovima među demonstrantima koji su želeli da prekreče mural generala Ratka Mladića u Beogradu.

Foto: S. J. M.

Podsećamo, NVO "Žene u crnom" poznata je po antisrpskim stavovima i tvrdnjama da su "Srbi u Srebrenici počinili genocid". 


BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)