OSMESI I PROVOD POSLE "SILOVANJA": Fotografije, iz kuće Aleksića, mogle bi da bace novo svetlo na suđenje

S. J. M.

12. 09. 2021. u 08:00

MILENA Radulović optužila je reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je više puta silovao novembra 2012. pa do juna 2013. godine, dok je pohađala njegov privatni studio glume "Stvar srca", a dve godine nakon toga provodila se sa društvom u njegovoj kući na Kosmaju?!

ОСМЕСИ И ПРОВОД ПОСЛЕ СИЛОВАЊА: Фотографије, из куће Алексића, могле би да баце ново светло на суђење

Foto N. Skenderija

"Novosti" su došle u posed fotografija, nastalih u leto 2015. godine, na kojima se vide glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, koja je takođe prijavila Aleksića za nedozvoljene polne radnje, kako sa prijateljima ručaju u Aleksićevoj kući nadomak Beograda. Tu je sa njima i njegova supruga Biljana Mašić, profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti. Milena Radulović je tada studirala na fakultetu upravo u klasi Biljane Mašić, koja ih je sve i pozvala na druženje na Kosmaj.

Foto: Novosti

Za trpezom, dok Aleksić u pozadini sprema posluženje, a njegova supruga otpozdravlja

Na fotografijama se vidi da je Milena, baš kao i celo društvo, nasmejana i dobro raspoložena. Na jednoj - za kuhinjskim stolom, dok u pozadini Aleksić, okrenut leđima, seče salatu i drugoj - sa društvom u bazenu pored kuće. Kako nezvanično saznajemo, ovaj letnji dan proveli su uz smeh i pesmu.

Ove fotografije ne poklapaju se sa onim što je Milena Radulović, prema našim saznanjima, ispričala prilikom davanja iskaza u tužilaštvu. Ona je tada navodno rekla da je "silom prilika otišla na Kosmaj, jer joj je bilo glupo da se izdvaja od svoje klase". Tamo je, kako je navodno posvedočila, "presedela ceo dan uglavnom sama, izdvojena sa strane i potištena, jedva čekajući da ode". Bilo joj je, ispričala je, "jako teško i vraćale su joj se traume".

Foto: Novosti

Milena na bazenu ispred Aleksićeve kuće

Inače, početak suđenje Aleksiću u Višem sudu, pred sudskim većem sudije Zorana Božovića, zakazan je za 1. oktobar, kada treba da se održi pripremno ročište. On na njemu mora da se pojavi i izjasni o krivici, dok za oštećene dolazak nije obavezan i one bi trebalo da dođu kad bude zakazan glavni pretres. Nakon što je Aleksić pušten iz pritvora, Milena Radulović je u petak poručila: "Neka je živ i zdrav, vidimo se na sudu."

Aleksić je optužen za nekoliko silovanja i više nedozvoljenih polnih radnji nad sedam devojaka koje su pohađale njegov studio glume u periodu od 2012. do kraja 2019. godine.

GLEDAO NOVAKA I ZVEREVA

MIROSLAV Aleksić u petak uveče je pušten iz pritvora posle 237 dana provedenih u Centralnom zatvoru u Beogradu i prebačen u kućni pritvor sa nanogvicom.

Dočekale su ga supruga Biljana i bratanica. Od tog trenutka, kako smo saznali, kućni telefon nije prestajao da zvoni. Noć između petka i subote proveo je uz TV ekran, gledajući teniski meč Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva u polufinalu Ju-Es opena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a