PIJANI IZAZVALI SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Pet vozača zadržano zbog alkohola i psihoaktivnih supstanci

Игор Митић
Igor Mitić

17. 05. 2021. u 15:01

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Vlasotincu i Lebanu, u prethodna tri dana, zadržali su četvoricu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ПИЈАНИ ИЗАЗВАЛИ САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ: Пет возача задржано због алкохола и психоактивних супстанци

Foto. I. Mitić

Četrdesettrogodišnji vozač „audija“, koji je upravljao automobilom sa 2,1 promil alkohola u organizmu, i dvadesetčetvorogodišnji vozač „citroena“ koji je vozio sa 1,29 promila alkohola sumnjiče se da su u Leskovcu izazvali saobraćajne nezgode u kojima je po jedna osoba lakše povređena, dok se dvadesetjednogodišnji mladić iz Vlasotinca sumnjiči se da je, vozeći sa dva promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj niko nije povređen.

Saobraćajna policija je u Lebanu zaustavila tridesetpetogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je odbio da se alkotestira, a iz saobraćaja je isključen i dvadesetpetogodišnji vozač „reno-megana“ koji je u centru Leskovca, kako je utvrđeno, vozio pod dejstvom marihuane.

Protiv petorice vozača podnete su prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)