"PROGUTALA" JE VODA: Detalji nesreće na Gružanskom jezeru - još uvek se traga za telom nesrećne devojke

Novosti onlajn

06. 05. 2021. u 22:25

POLICIJA i ribočuvari do večeras nisu uspeli da pronađu 21-godišnju J.Đ. u Kragujevca koja je danas popodne nestala ispod površine Gružanskog jezera, u delu ove hidroakumulacije ispod starog knićkog puta.

ПРОГУТАЛА ЈЕ ВОДА: Детаљи несреће на Гружанском језеру - још увек се трага за телом несрећне девојке

Predrag Mitić

Prema nezvaničnim saznanjima, devojka čija sudbina se može pretpostaviti danas je sa grupom od još četvoro prijatelja dan provodila na Gružanskom jezeru. Vozili su se gumenim čamcem neko vreme, a posle su J.Đ., jedna njena drugarica i njihov drug prešli na dasku za surfovanje. Daskom su se odvojili od čamca.

U jednom trenutku daska se prevrnula sve troje su upali u hladnu vodu. Kako se saznaje, mladić i devojka koji su bili sa J. Đ. uspeli su da isplivaju, i njima je jedan ribolovac, koji je takođe bio na jezeru, pritekao u pomoć. Nažalost, mlada Kragujevčanka je nestala ispod vode.

Nesreća se dogodila na mestu gde je hidroakumulacija duboka oko četriri do pet metara.

Prijatelji su odmah čamcem krenuli ka mestu gde je potonula pokušavajući da je pronađu i alarmirali u pomoć. Počela je potraga koja do sada nije dala rezultate. Očekuje se da sutra na Gružansko jezero dođe ronilački tim Žandarmerije i pokuša da pronađe nesrećnu Kragujevčanku.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)