TEŠKA NOĆ UOČI VASKRSA: Motociklista u Jakovu s teškim povredama prevezen na reanimaciju, auto udario pešaka u Ustaničkoj

Tanjug

02. 05. 2021. u 08:19

U JAKOVU je sinoć u 23.22 sata 45. godišnji motociklisa pao s motora i sa teškim povredama glave prebačen je u Urgentni centar na reanimaciju, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

ТЕШКА НОЋ УОЧИ ВАСКРСА: Мотоциклиста у Јакову с тешким повредама превезен на реанимацију, ауто ударио пешака у Устаничкој

Milutin Labudović

Na okretnici autobusa u Ustaničkoj sinoć u 21.04 sata automobil je oborio pešaka i hitna pomoć je, nakon ukazane prve pomoći, povređenog čoveka prevezla u Urgentni centar.

Tokom noći je dežuralo 20 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 112 puta, na javnim mestima 10 intervencija.

Ove noći bilo je manje interkliničkih trasporta kovid pacijenata nego juče, svega devet, od kojih su dvoje prevezeni na infektivnu kliniku, a sedmoro u kovid bolnicu u Batajnici.

U velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)