U JUŽNOBAČKOM OKRUGU 1.126 PREKRŠAJA: Četvorica sa više od dva promila alkohola, među njima i traktorista

Lj.P.

26. 04. 2021. u 12:50

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je minulog vikenda na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.126 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ 1.126 ПРЕКРШАЈА: Четворица са више од два промила алкохола, међу њима и тракториста

Foto: P. Milošević

Na ovom području, iz saobraćaja su isključena 44 vozača i 20 vozila, a zadržano je ukupno 15 vozača. Ua deset vozača zadržavanje je određeno  zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četvorica od njih terete se za nasilničku vožnju, jer su, na području Novog Sada, Vrbasa i Bačkog Petrovca vozili automobil, odnosno kamion, a na području Bača traktor sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Pet vozača zadržano je zbog mogućnosti da će nastaviti sa činjenjem prekršaja,  a svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U periodu od 23. do 25. aprila, na području Južnobačkog okruga, dogodilo  se 27 saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe teško, a sedam je  lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo  se 16 saobraćajnih nesreća, u kojima su četiri osobe zadobile teške, a pet lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove