"CRNI PONEDELJAK" SA TRI SAMOUBISTVA: Hteo da se ubije, jer će postati tata, a želi da bude žena

E. V. N.

19. 04. 2021. u 21:13

CRNI dan u Srbiji - u Kragujevcu se obesila tinejdžerka A. S. (15), u Zemunu muškarac S. M. (66) pucao sebi u glavu, a u Zrenjaninu taksista H. K. (55) isekao vene i iskrvario na smrt. Ruku na sebe u ponedeljak je pokušao da digne i L. L. (39) u Novom Beogradu, koga je policija srećom sprečla u toj nameri.

ЦРНИ ПОНЕДЕЉАК СА ТРИ САМОУБИСТВА: Хтео да се убије, јер ће постати тата, а жели да буде жена

Foto: N. Skenderija

U naselju Višnjak kod Kragujevca, u dvorištu porodične kuće, pronađeno je beživotno telo A. S (15). Prema informacijama iz istrage, nesrećna devojčica se obesila u dvorištu, a pronašli su je majka i brat. Ekipa Hitne pomoći nije uspela da je reanimira.

- Strašno, još ne mogu da poverujem da se to desilo. Bila je divno dete, koliko znamo i dobar đak. Kakva li je to sila koja uzme tako dobro dete - priča nam komšinica iz naselja Višnjak, gde su se u ponedeljak okupili rođaci i poznanice porodice A. S.

Komšije kažu da je reč o dobroj i vrednoj porodici. Tragično preminula devojčica živela je u kući sa bakom, majkom, starijim bratom i mlađom sestrom, dok im je otac na privremenom radu u Italiji.

- Koliko znamo, nisu imali materijalnih problema, ni u čemu nisu oskudevali. Ništa nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija - govore žitelji ovog naselja.

Devojčica je pohađala osmi razred OŠ "Dragiša Mihailović" u ovom naselju. Direktor ove obrazovne ustanove kaže da je A. S. polagala probni završni ispit i pokazala dobre rezultate. Ništa, kaže on, nije ukazivalo na tragičan ishod.

- Danas je veoma tužan dan za našu školu. Obavešteni smo da je učenica osmog razreda iznenada preminula. Njeni vedrina, osmeh i druželjubivost svima će nam nedostajati - navedeno je u saopštenju škole.

Prava drama dogodila se u ponedeljak u Novom Beogradu, kada je L. L. pretio da će da skoči sa osmog sprata, a potom je sebi presekao vene. On je, navodno, pokušao da se ubije pošto mu je verenica saopštila da je trudna. Nov obrt priči dalo je saznanje da on pije hormonsku terapiju za promenu pola.

Sve se dogodilo i Studentskoj ulici, u Novom Beogradu, oko 8.30. Po prijavi MUP na teren su poslata dva vozila sa sedam vatrogasaca, koji su ubrzo postavili vazdušni jastuk. Oni su potom otvorili ulazna vrata stana na osmom spratu i zatekli muškarca sa prerezanim venama i posekotinama po stomaku. Muškarac je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Komšije su primetile osobu na osmom spratu zgrade kako hoće da skoči, a vatrogasci su brzo postavili vazdušni jastuk.

- Ubeđivali su ga da ne skoči, a onda je on ušao u stan, pa su tada obili vrata - kaže radnica iz lokala ispred ove zgrade.

U stanu je ostala devojka, vidno potresena. Kazala je da je pretrpela šok, da je prošla kroz agoniju jer je "njen verenik pokušao da se ubije".

Kako komšije kažu, L. L. je, navodno, pio hormonsku terapiju za promenu pola.

- Kada je čuo da mu je verenica trudna, izbila je svađa, a onda je on u nekom trenutku odlučio da se ubije. Kad su vatrogasci razbili vrata i uleteli unutra, on je bio sav krvav. Ona je vikala i plakala dok su ga unosili u kola Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!