JASMINA NAKON UDESA PODLEGLA RANAMA: Ovo je organizatorka koja je poginula u nesreći na ibarskoj

G. ĆIROVIĆ

16. 04. 2021. u 15:15

ČETRDESETSEDMOGODIŠNjA Jasmina M. koja je teško povređena u sudaru koji se u petak, oko 11 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, uprkos naporima lekara da joj spasu život, podlegla je povredama u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

ЈАСМИНА НАКОН УДЕСА ПОДЛЕГЛА РАНАМА: Ово је организаторка која је погинула у несрећи на ибарској

Foto: Instagram

Ona se, zajedno sa vozačem, nalazila u kamionetu „fijat“ beogradske registracije, kao organizatorka poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, na koji je naleteo kamion prokupačke registracije. Kako se pretpostavlja, kamionet je pokušavao da se sa sporednog puta uključi na glavni kada je na njega, krećući se prema Kraljevu, naleteo kamion. Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređenu J.M. i tridesetjednogodišnjeg vozača iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Nesrećnoj ženi, na žalost, nije bilo spasa, dok je, kako saznajemo, stanje povređenog vozača stabilno.

Više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)