TUGA DO NEBA! Preminula organizatorka "Kuće od srca" - podlegla povredama nakon stravične nesreće

G. ĆIROVIĆ

16. 04. 2021. u 14:47

Četrdesetsedmogodišnja J.M. koja je teško povređena u sudaru koji se u petak, oko 11 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, uprkos naporima lekara da joj spasu život, podlegla je povredama u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

ТУГА ДО НЕБА! Преминула организаторка Куће од срца - подлегла повредама након стравичне несреће

Foto: Fejsbuk/PRintskrin

Ona se, zajedno sa vozačem, nalazila u kamionetu „fijat“ beogradske registracije, kao organizatorka poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, na koji je naleteo kamion prokupačke registracije. Kako se pretpostavlja, kamionet je pokušavao da se sa sporednog puta uključi na glavni kada je na njega, krećući se prema Kraljevu, naleteo kamion. Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređenu J.M. i tridesetjednogodišnjeg vozača iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Nesrećnoj ženi, na žalost, nije bilo spasa, dok je, kako saznajemo, stanje povređenog vozača stabilno.

Više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)