PREMINUO RADNIK GRADSKE ČISTOĆE: Nesrećnog čoveka prignječio kamion, preminuo posle tri dana u bolnici!

Novosti online

06. 04. 2021. u 17:40

ПРЕМИНУО РАДНИК ГРАДСКЕ ЧИСТОЋЕ: Несрећног човека пригњечио камион, преминуо после три дана у болници!

Foto: D.N.

RADIK JKP "Gradska čistoća " M. H. iz pogona Palilula podgledao je povredama koje je zadobio pre tri dana na terenu u Ovči. Nesrećni radnik je sa teškim povredama prevezen u bolnicu i gde je pored svih napora lekara da ga spasu izgubio bitku za život.

M. H. je povređen 03. aprila u beogradskom naselju Ovča prilikom odnošenja otpada.

- Tokom redovnih aktivnosti, vozilo za odnošenje otpada krećući se unazad je zakačilo betonsku banderu i tom prilikom nesrećni radnik, koji je bio na papuči kamiona, je zadobio ozbiljne povrede noge izazvane nagnječenjem - rekli su u JKP "Gradska čistoća "

Kako su objasnili, do nezgode je došlo usled loše preglednosti saobraćajnice zbog vozila koje je bilo nepropisno parkirano.

- Obaveštena je policija koja je odmah izašla na teren i obavila uviđaj, a hitna pomoć je radniku ukazala pomoć i prevezla ga na Urgentni centar. Uprkos naporima lekara, komunalni radnik M. H. je ipak podlegao povredama. Zaposleni u JKP „Gradska čistoća" su izuzetno pogođeni gubitkom kolege, a preduzeće će na svaki način pomoći porodici, iako je teško ublažiti njihovu bol i nadoknaditi veliki gubitak - kazali su u ovom preduzeću.

JKP "Gradska čistoća" podseća da se njihovi komunalni radnici na terenu svakodnevno susreću sa brojnim izazovima i rizicima, a ovaj slučaj pokazuje da čak i nesavesno parkiranje može ugroziti živote ljudi koji predano rade svoj posao.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)