POZNATO KAKO JE DOŠLO DO SUDARA VOZOVA U BEOGRADU: Oglasili se iz Železnice Srbije, izneli nove detalje (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

17. 05. 2024. u 21:06

INFRASTRUKTURA železnice Srbije oglasila se večeras povodom sudara dva voza u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta i tom prilikom je navela da je putnički voz naleteo na voz koji je stajao na pruzi i čekao dalju vožnju.

ПОЗНАТО КАКО ЈЕ ДОШЛО ДО СУДАРА ВОЗОВА У БЕОГРАДУ: Огласили се из Железнице Србије, изнели нове детаље (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija/N. Živanović

- Večeras u 18.26 sati dogodila se nesreća na pruzi kod Pančevačkog mosta, kada je BG Voz, koji je saobraćao iz Karađorđevog parka ka Ovči naleteo na zadnji deo teretnog voza koji je stajao na pruzi kod Pančevačkog mosta i čekao na dalju vožnju - navela je Infrastruktura železnice Srbije.

Prema prvim informacijama sa terena, u ovom sudaru vozova povređeni su mašinovođa i kondukter iz BG Voza, kao i veći broj putnika, navodi se u saopštenju.

- Nesreća se dogodila na izlasku iz Vračarskog tunela, u pravcu Pančevačkog mosta. O nesreći su obavešteni predstavnici MUP-a, hitna pomoć i vatrogasci - navela je Infrastruktura železnice Srbije.

- Zajednička komisija za isleđenje vanrednih događaja nakon prikupljanja svih informacija utvrdiće uzroke ovog sudara - poručuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića