ZGRADA EVAKUISANA, 11 VATROGASACA GASILO VATRENU STIHIJU: Još jedan požar noćas u Beogradu

Novosti onlajn

26. 01. 2024. u 07:45

TOKOM noći još jedna intervencija vatrogasaca, u Skenderbegovoj ulici u Beogradu, gde je požar gasilo 11 vatrogasaca sa tri vozila.

ЗГРАДА ЕВАКУИСАНА, 11 ВАТРОГАСАЦА ГАСИЛО ВАТРЕНУ СТИХИЈУ: Још један пожар ноћас у Београду

Foto: N. Skenderija

Preventivno je izvršena evakuacija stanara i ugašena vatra koja je izbila u kuhinji stana. Povređenih nije bilo.

U Beogradu je sinoć oko 19 časova izbio požar i u centru grada u Knez Mihailovoj ulici, gde je 21 vatrogasac gasio vatru sa šest vozila. Tokom noći požar i u Skenderbegovoj ulici. Pomoćnik načelnika Uprave vatrogasno-spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Davor Vidović rekao je za RTS da je noć bila teška jer su imali nekoliko ozbiljnih intervencija, ali ni taj broj nije bio "kakav zna da bude".

- Oko 19 časova imali smo intervenciju u Knez Mihailovoj ulici gde je intervenisalo šest vozila sa 21 vatrogascem. Goreo je poslovni objekat – jedna prostorija u poslovnom objektu. Požar je dosta brzo lokalizovan - rekao je Vidović.

Povređenih nije bilo, gorela je garderoba na policama u magacinu.

Vidović je naveo da je tokom noći bila još jedna intervencija u Skenderbegovoj ulici u Beogradu gde je intervenisalo 11 vatrogasaca sa tri vozila.

Prema njegovim rečima, preventivno je izvršena evakuacija stanara i ugašen je požar koji je izbio u kuhinji stana.

Problem prave parkirana vozila zbog kojih se ne može prići objektu

- Veoma često imamo problem zbog parkiranih vozila, a isto tako stanari da bi obezbedili prostor za dečju igru postavljaju žardinjere ili stubove koji nam prave probleme pa ne možemo da priđemo na lice mesta. Apelujem na građane da parkiraju vozila na propisanim mestima i oslobode priotivpožarne prilaze za vatrogasna vozila - napomenuo je Vidović.

BONUS VIDEO: JUTRO NAKON OGROMNOG POŽARA - Zgarište u tržnom centru u Bloku 70

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)