SAHRANJENA ŽRTVA SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KOPAONIKA : Za nepuna dva meseca u Srbiji je nastradalo 23 pešaka (VIDEO)

S.BABOVIĆ

20. 11. 2023. u 20:41

J.B.(52) iz Graševca kod Brusa, žrtva saobraćajne nesreće, koja se dogodila na putu Brus - Brzeće, sahranjena je ovog vikenda.

САХРАЊЕНА ЖРТВА САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КОПАОНИКА : За непуна два месеца у Србији је настрадало 23 пешака (ВИДЕО)

Foto:FB

Iza nesrećne žene, koja je bila naučnik i predavač na Odseku za tehničko - tehnološke studije Akademije u Kruševcu, ostala je neutešna porodica, suprug, dva sina, roditelji, brat i brojni prijatelji, kolege, poznanici.

Jedna je od 23 pešaka, koji su od oktobra stradali u Srbiji.

- Policija u Brusu je uhapsila I. S. (32) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja - rečeno je u policiji. - On se sumnjiči da je upravljajući automobilom marke „nisan“, udario pedesetdvogodišnju ženu, koja se kretala pešice, a od zadobijenih povreda ona je ubrzo preminula.

Prema informacijama "Novosti", vozač je bio u alkoholisanom stanju.

MUP je nedavno izneo podatak da su 23 pešaka poginula u saobraćajnim nesrećima u Srbiji od oktobra, kao i da je više od 300 pešaka teško povređeno. Više od četvrtine saobraćajnih nezgoda, kako predočava MUP, dogodilo se na pešačkom prelazu.

Jedna od žrtava nesreća bio je Zlatko Živadinović (41) iz Mačkovca kod Kruševca, koji je prošlog avgusta preminuo od posledica teške saobraćajne nesreće, kada ga je udario auto u Vidovdanskoj ulici u samom centru Kruševca. U popularnog lokalnog pevača udarilo je putničko vozilo za čijim je volanom bila K. T. (27).

Zbog čega dolazi do teških saobraćajnih nesreća na putevima Rasinskog okruga, pročitajte ovde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)