VRAĆALI SE SA VESELJA, PA SLETELI S PUTA I ZABILI SE U STRUJNU STANICU: Brat i sestra teško povređeni, jeziv udes kod Vlasotinca

Novosti Onlajn

09. 10. 2023. u 16:16

DVADESETOSMOGODIŠNjA J.M iz Šišave nadomak Vlasotinca teško je povređena sinoć nakon što je automobil kojim je upravljao njen brat sleteo sa puta na ulazu u ovo selo i zabio se u strujnu stanicu.

ВРАЋАЛИ СЕ СА ВЕСЕЉА, ПА СЛЕТЕЛИ С ПУТА И ЗАБИЛИ СЕ У СТРУЈНУ СТАНИЦУ: Брат и сестра тешко повређени, језив удес код Власотинца

CK Požarevac

Devojka se teškim telesnim povredama hitno prebačena na dalje lečenje na Grudnu hirurgiju u Nišu.

- Devojka je zadobila povrede glave, nagnečenje grudnog koša, kičme i karlice - kaže direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Kako dodaje, njen brat P.M. (26) zadobio je lakše povrede i oguljotine po glavi.

U leskovačkoj policiji nam je rečeno da je do sletanja automobila na ulazu u selo došlo oko 22 časa i 30 minuta.

- Dvadesetšestogodišnji vozač ‘pežoa’ je, vozeći sa 1,85 promila alkohola, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a dvadesetosmogodišnja devojka koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je teške telesne povrede - saopšteno je iz policije.

Nezvanično saznajemo da su se brat i sestra vraćali sa veselja.

U Policijskoj upravi Leskovac kažu da su tokom vikenda u Leskovcu i Vlasotincu zadržali čak petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su trojica u Vlasotincu izazvala saobraćajne nezgode.

- Devetnaestogodišnji vozač ‘reno megana’ je, upravljajući vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu, usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi njegov suvozač je zadobio lake telesne povrede. Treća saobraćajna nezgoda dogodila se kada je pedesetčetvorogodišnji vozač upravljajući ‘renoom’ sa 1,39 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu traku i udario u ‘bmv’ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac i on je lakše povređen - navodi se u saopštenju.

Saobraćajna policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „bmv“ sa 1,22 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „alfa romea“ sa 1,52 promila alkohola.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

BONUS VIDEO: NESREĆA U SMEDEREVU - Sudar automobila i motocikla

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove