OTIŠAO NA POSAO, A BEBU OSTAVIO U KOLIMA, DETE PREMINULO: Užas u Portugalu

Novosti online

14. 09. 2023. u 13:21

DESETOMESEČNA beba umrla je nakon što je ostavljena u automobilu na vrućini u blizini Lisabona.

ОТИШАО НА ПОСАО, А БЕБУ ОСТАВИО У КОЛИМА, ДЕТЕ ПРЕМИНУЛО: Ужас у Португалу

Foto: Piksabej

Veruje se da je bebin otac, navodno predavač na univerzitetu u blizini Lisabona u Portugaliji, zaboravio da je ostavi u vrtić pre odlaska na posao. Zatim je otišao na posao, hitnu pomoć je nazvao nakon što ju je pronašao u automobilu i shvatio svoju tragičnu grešku.

Uprkos naporima da se ona oživi, proglašena je mrtvom na licu mesta.

Navodi se da je otac parkirao porodični automobil blizu jaslica Univerziteta NOVA u utorak, pre nego što je otišao u svoju kancelariju na univerzitetskoj školi nauke i tehnologije.

Istražitelji navodno rade na teoriji da je devojčica spavala, a da je njen otac jednostavno zaboravio da je bila u autu.

Temperatura u tom području u utorak je bila oko 26°C, što znači da je temperatura unutar zaključanog automobila mogla biti duplo veća.

Roditeljima devojčice, uključujući njenu majku koja je navodno stigla na lice mesta u vreme kada su stigli hitni, ponuđena je psihološka podrška.

Rezultati obdukcije tek treba da budu objavljeni i ne očekuje se da će biti objavljeni.

Istraga je u toku.

(Alo)

BONUS VIDEO:

"Novosti" u Hajdukovu kod Subotice posle okršaja migranata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!