ČETVORO STRADALO, POVREĐENE 53 OSOBE: Raste broj žrtava saobraćajne nesreće kod Soluna

Novosti online

10. 09. 2023. u 12:10

ČETIRI osobe su stradale, dok je povređeno 53 osoba, najnovije su informacije grčkih medija o saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Atina - Solun.

ЧЕТВОРО СТРАДАЛО, ПОВРЕЂЕНЕ 53 ОСОБЕ: Расте број жртава саобраћајне несреће код Солуна

Foto: Printskrin/Instagram/ina.rsand192_rs

Nesreća se dogodila kada je turistički autobus sa srpskim registracijskim tablicama i 78 putnika direktno sudario s automobilom u kojem su se nalazile četiri osobe.

Troje putnika automobila je pronađeno mrtvo, dok je četvrti putnik, muškarac (60) bio teško povređen. Kako navode tamošnji mediji, uprkos borbi lekara on je podlegao povredama.

Nakon sudara autobusa s vozilom, još jedan automobil udario je u vozilo. Međutim, putnica iz Srbije i dete u tom automobilu nisu povređeni. Autobus i jedan automobil su pali u jarak.

Prema pisanju grčkih medija, 53 osobe su povređene i prevezene Hitnom pomoći u bolnice Kilkis i Solun.

Policija i vatrogasci su brzo stigli na mesto nesreće s 18 vatrogasaca i 6 vozila.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!