DVOJE MALE DECE OSTALO BEZ OCA: Tragična sudbina vozača (37) koji je izgoreo u automobilu kod Subotice (VIDEO)

Novosti onlajn

29. 07. 2023. u 20:33

U STANIŠIĆU, mestu kod Sombora odakle je tragično nastradali D. P. (37), vlada tuga i neverica i velika bol za sinom i bratom njihovih meštana.

ДВОЈЕ МАЛЕ ДЕЦЕ ОСТАЛО БЕЗ ОЦА: Трагична судбина возача (37) који је изгорео у аутомобилу код Суботице (ВИДЕО)

Printskrin

Nesrećni čovek je u petak 28. jula posle 17 časova poginuo na putu Sombor – Subotica, kod skretanja za Tavankut, kada se u sudaru sa kamionom hrvatskih registarskih oznaka, prvo zapalio njegov automobil, a zatim i teretno vozilo. Vozač kamiona je zadobio lakše telesne povrede, međutim, za D. P. nije bilo spasa, prenose mediji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Meštani Stanišića kažu da je u pitanju porodica koju svi poštuju, i da roditelji nastradalog žive u njihovom selu, i pretpostavljaju i da je bio u poseti kod njih pre tragedije ili je možda krenuo za Miletić ili se vraćao iz njega, susednog mesta gde je radila njegova majka.

- Strašno je to što se dogodilo. Ne poznajem nastradalog, ali su komšije rekle da ga se sećaju još kao mlađeg i da je dolazio u posetu kod svojih. Oženjen je bio, za njim su ostala mala deca, od četiri i sedam godina i supruga, i kažu ljudi da je živeo u Subotici. Znam da ima u tom gradu i tasta – kaže meštanka Stanišića, za "Kurir".

Ne želi da kaže ime nastradalog i navodi da se vodi kao NN lice pošto nije bilo moguće nakon tako teške nesreće utvrditi identitet.

U Stanišiću, ali ni u Subotici nije poznato kada će D. P. biti sahranjen, s obzirom da je njegovo telo poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)