VELIKA TUGA U NAKOVU, BOŠKA USMRTIO DRUGAR I KOMŠIJA: Detalji teške saobraćajne nesreće kod Kikinde ( Foto)

R. Š.

10. 06. 2023. u 15:45

NAKOVČANIN Boško Ivetić (38) poginuo je rano jutros, vozeći „opel korsu“ kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela „škoda oktavija“ koju je vozio njegov drugar i komšija Vladimir M. (40).

ВЕЛИКА ТУГА У НАКОВУ, БОШКА УСМРТИО ДРУГАР И КОМШИЈА: Детаљи тешке саобраћајне несреће код Кикинде ( Фото)

Foto: Privatna arhiva

Boško je život izgubio na licu mesta, a njegov komšija ima prelom butne kosti, pa je iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin. Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a „korsu“ su vatrogasci morali da seku da bi izneli Boškovo telo.

- Do sudara je došlo kada je „škoda oktavija“ prešla na suprotnu stranu i udarila u „opel korsu“. U tom čeonom sudaru, na licu mesta, poginuo jee vozač „korse“ , dok je drugi vozač zadobio teže telesne povrede – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

U Nakovu, odakle su oba muškarca, zavladala je velika tuga. Boško je već dugo godina živeo sam. Nije bio oženjen i za njim će plakati samo rodbina. Drugi vozač, takođe nije oženjen, ali će na duši, kako pričaju Nakovčani, sigurno nositi Boška. On se vraćao iz Kikinde kući u selo, kada je na ulazu u Nakovo, oko pola pet, udario u Boškov automobil. Nakovčani kažu da je bio na rođendanu kod drugara u Kikindi. Sumnja se da je bio u alkoholisanom stanju.

- Njih dvojica se poznaju ceo život. Drugari su i komšije sa Glavne ulice. Pre dva, tri dana su zajedno pili kafu. Boškovi roditelji su se razveli još dok je bio mali. Majka mu je otišla u Bosnu, a on je živeo sa ocem i babom. Oboje su umrli, tako da je on već dugo godina sam. Blisku rodbinu ima u Beogradu. Trenutno je bio bez posla, ali je uskoro trebalo ponovo da počne da radi. Jedno vreme radio je u Beogradu, pa u Rumuniji. Bio je dobar k‘o lebac. Drugi vozač vraćao se iz Kikinde gde je bio na rođendanu kod drugara. Sumnja se da je bio pijan i da je imao skoro dva promila alkohola u krvi – pričaju poznanici dvojice Nakovčana.

Sudar se dogodio na ravnom i čistom putu, na samom ulazu u Nakovo. Boško Ivetić vozio je iz sela, a drugi vozač išao je iz pravca Kikinde u selo.

- U Opštu bolnicu u Kikindi primljen je mlađi muškarac, povređen u saobraćajnoj nesreći kod Nakova. On je imao prelom butne kosti i zbog toga je prebačen na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Zrenjanin – saopšteno je iz kikindske Opšte bolnice.

Nakovo je desetak kilometara udaljeno od Kikinde i nalazi se na samoj granici sa Rumunijom. Nakovčani su pretežno potomci kolonista, koji su iz Bosanske krajine ovde došli posle Drugog svetskog rata i uglavnom se svi međusobno poznaju.

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU - Poginula jedna osba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna