PRVE FOTOGRAFIJE SUDARA U KOM SU POVREĐENA DECA: Auto se zabio u autobus pun mališana, prebačeni u šabačku bolnicu (FOTO)

Novosti online

03. 06. 2023. u 12:41

SAOBRAĆAJNA nesreća u kojoj je povređeno desetoro dece dogodila se kada je vozač "golfa" (77) preko pune linije skrenuo ka benzinskoj pumpi dogodila se u Jevrejskoj ulici u Šapcu.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СУДАРА У КОМ СУ ПОВРЕЂЕНА ДЕЦА: Ауто се забио у аутобус пун малишана, пребачени у шабачку болницу (ФОТО)

Foto: Tanjug/Mirjana Čvorić Gubeljić

Vozač "golfa" je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

Na fotografiji sa lica mesta, vidi se da je autobus oštećen sa prednje strane. Vozilo je kompletno ostalo bez prednjeg dela, a otpao je i jedan far.

Foto: Tanjug/Mirjana Čvorić Gubeljić

 

Prema prvim informacijama koje je saopštila Tatjana Cvejić, portparolka Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu, u Urgentnom prijemu je primljeno 10 dece i vodič iz autobusa.

- Deca su iz Futoga i krenuli su na ekskurziju u Tršić. Ona još čekaju da se obave potrebni pregledi, ali su raspoložena, smeju se i nema teže povređenih. Vodič koji je bio sa decom upućen je na dodatnu dijagnostiku - naveo je izvor za medije.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: POTRESNE SCENE NA MOSTU U VARVARINU -  Obeležena godišnjica NATO bombardovanja i ubistva 10 civila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!