DVA muškarca iz Zemuna napadnuta su u Mostaru, a jedan od njih S.N. (33) teško je povređen pri padu niz stepenice, potvrdio je portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Komentari (6)

buki

01.05.2023. 13:40

@Ja - I pored više miliona pobijenih, poklanih i proteranih Srba u prošlom veku. Ubijali su nas od beba u stomaku do nemoćnih staraca, nekažnjeno se ponosili tim zločinima, zaklinjali se da će nas pobiti do poslednjeg i uz pomoć Zapadnih neonacista intenzivno rade na tome. Stalno im je malo mrtvih Srba, a kada smo pokušali da se branimo proglasili su Srbe genocidnim. Tamo gde smo mi navodno izvršili taj genocid, Srba više nema, a njih je duplo više. KAKO? Borimo se vekovima dobrotom protiv tog ogromnog zla, ali dokle ćemo tako trajati? Neka nam je Bog u pomoći, bar dok ne naučimo da mrzimo i svetimo se zlotvorima.

dane

01.05.2023. 14:15

Тако je како je и напаст према србима и свему православноме има да буде заувек.

Republika Srpska

01.05.2023. 14:39

Ovo je je slika bosne i hercegovine!Oni su takvi prema Srbima dakle mrznja i samo mrznja.Sada ostali koji iz Srbije imaju namjeru iz nekog razloga idu u "bih" bilo u mostar ili u sarajevo neka se dobro zamisle da li da to ucine!.