"PRERANO SI OTIŠAO, NISI ZASLUŽIO OVO": Potresne reči prijatelja Aleksandra, mladića koji je poginuo kod Smederevske Palanke

Novosti online

11. 04. 2023. u 08:15

BIO si drug za primer, nisi zaslužio ovo - reči su prijatelja Aleksandra S. (18), mladića koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče oko podneva na putu Smederevska Palanka - Velika Plana.

ПРЕРАНО СИ ОТИШАО, НИСИ ЗАСЛУЖИО ОВО: Потресне речи пријатеља Александра, младића који је погинуо код Смедеревске Паланке

Foto: Fejsbuk

On je, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad svojim vozilom i prešao u suprotnu traku gde je udario automobil "fijat" u kojem su se nalazili muškarac i njegov sin. Aleksandar je nastradao na licu mesta, dok je teške povrede zadobio muškarac (48). Njegov sin zadobio je lake telesne povrede, piše Blic.

Od Aleksandra se na društvenim mrežama opraštaju svi - prijatelji, porodica i poznanici.

O ovom mladom fudbaleru svi imaju samo reči hvale.

- Bio je perspektivan i kvalitetan sportista. Obožavali su ga saigrači i treneri. Bio je dobar drug, a tek je trebalo da pokaže svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista - navodi se.

Prema pisanju medija, Aleksandar je igrao fudbal za Jasenicu 2017. u mlađim kategorijama, a bio je jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca. On je, prema pisanju medija, od decembra prošle godine registrovan i za KMF Partenon kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije.

Njegovi prijatelji ne mogu da se pomire da više svog dobrog druga neće videti, pa su tako društvene mreže preplavile njihove zajedničke fotografije uz potresne opise.

- Počivaj u miru sa anđelima kao što si ti bio - piše ispod jedne od fotografija.

- Prerano si otišao, bato, pamtićemo te svi - napisao je jedan od njegovih drugara koji je objavio fotografiju sa njim iz detinjstva.

- Bio si drug za primer, nisi zaslužio ovo - napisao je njegov drug.

- Svi koji su ga znali, znali su da je bio živi anđeo na zemlji - navodi poznanica.

Podsetimo, Aleksandar S. (18) u trenutku nesreće, prema pisanju medija, imao je probnu vozačku dozvolu. On je, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad "citroenom" i sudario se sa automobilom "fijat" u kom su bili otac i sin.

U pitanju je bio direktan sudar, a Aleksandar je nastradao na licu mesta.

BONUS VIDEO: U PIKAPU STRADALE DVE OSOBE - Prvi snimci sa mesta teške saobraćajne nesreće kod Nikšića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona