ŽENA PREMINULA ZA VOLANOM: Prešla autom na drugu stranu i udarila u kamion

R. Š.

10. 04. 2023. u 10:34

STANOVNICA mesta Ada, na severu Bačke, Edit B. (58) izgubila je život u petak uveče, oko 18 sati, u Kanjiži, kada je vozeći automobil, prešla na suprotnu stranu ulice i udarila u kamion.

ЖЕНА ПРЕМИНУЛА ЗА ВОЛАНОМ: Прешла аутом на другу страну и ударила у камион

Lj.P.

Međutim, sumnja se da sudar nije razlog njene pogibije, već se pretpostavlja da joj je prethodno pozlilo ili je doživela infarkt, odnosno da joj se dogodila zadesna smrt i da je zbog toga udarila u teretno vozilo. Ova nesreća dogodila se u jednoj gradskoj ulici u Kanjiži.

- Žena je vozeći automobil, iz nepoznatih razloga, prešla na levu stranu ulice i tako vozila kraće vreme, a onda je njeno vozilo naletelo na kamion koji je dolazio iz suprotnog smera. Izgled vozila i tela preminule žene navode na sumnju da joj je tokom vožnje, možda, bilo loše i da je, možda, doživela infarkt, pa je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom – saznajemo od istražnih organa.

Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici Policijske uprave u Kikindi i Osnovnog javnog tužilaštva u Senti. Po nalogu tog tužilaštva telo nastradale žene poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Edit B.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024