MILOŠ PRE SEDAM DANA SLAVIO ROĐENDAN: Milan uskoro treba da postane otac - prijatelji mladića koji su upali u Dunav ne odustaju od potrage

Novosti online

20. 03. 2023. u 13:28

POLICIJA, vatrogasci, prijatelji i ribari i dalje pretražuju Dunav u potrazi za trojicom nestalih mladića - Milošem M. (37) iz Zemuna, Nenadom T. (38) iz Ugrinovaca i Milanom N. (36) sa Novog Beograda, koji su u subotu uveče nestali u reci kod Ade Huje kada se prevrnuo čamac u kom su bili.

МИЛОШ ПРЕ СЕДАМ ДАНА СЛАВИО РОЂЕНДАН: Милан ускоро треба да постане отац - пријатељи младића који су упали у Дунав не одустају од потраге

FOTO: N. Skenderija

Sa njima je u plovilu u tom trenutku bio i četvrti drugar Mane K. koji je jedini uspeo da dopliva do obale. On je pregledan u Urgentnom centru, fizički je stabilan, ali je pod velikim stresom i šokom, kažu njegovi poznanici.

Prema njihovim rečima, ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto dogoditi, a za svu četvorici imaju reči hvale, nazivajući ih velikim ljubiteljima prirode i druženja.

Jedan od nestalih, Miloš M., koji je vozio čamac u trenutku nesreće, pre samo sedam dana proslavio je rođendan.

- Miloš je pre nedelju dana slavio rođendan u društvu porodice i prijatelja. Primio je mnogo čestitki i na svom Fejsbuk profilu - kaže jedan od poznanika nestalih:

- Milan N. uskoro postaje otac, jer je njegova žena trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad T. su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem - kaže izvor i dodaje da su se četvorica drugara u subotu okupila posle dužeg vremena:

- Nisu se dugo svi zajedno videli i družili, zato su i organizovali taj izlet. Išli su da roštiljaju na ostrvo Bela stena i posle celodnevnog druženja, kada su krenuli kućama, desilo se šta se desilo.

Kako smo već pisali, u subotu uveče su vremenski uslovi bili jako loši za plovidbu, duvala je košava, talasi su bili visoki, a voda hladna.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)