POZNATO KO SU MUŠKARCI KOJI SU STRADALI U PETROVARADINU: Sklonili se u nekadašnju diskoteku kako bi se družili, pa izgoreli

Novosti onlajn

22. 01. 2023. u 09:46

DVA ugljenisana tela nađena su u Račkoj ulici u Petrovaradinu nakon što je oko pet sati izbio požar u nekadašnjoj diskoteci, inače, sada objektu gde ne živi niko.

ПОЗНАТО КО СУ МУШКАРЦИ КОЈИ СУ СТРАДАЛИ У ПЕТРОВАРАДИНУ: Склонили се у некадашњу дискотеку како би се дружили, па изгорели

Foto: Printskrin/Instagram/nsuzivo.rs

- Navodno u požaru je izgoreo vlasnik jednog dela objekta, a za drugog nastradalog čoveka radi se identifikacija - kaže izvor.

Kako navodi izvor upoznat sa slučajem, sumnja se da su se oni tu sklonili kako bi se družili iako unutra skoro nema ništa.

- Vatrogasci-spasioci dobili su poziv jutros da huljaju vatra i dim iz nekadašnje diskoteke i ubrzo su oko 5.30 sati pronašli dva ugljenisana tela muškarca, dok su dve ženske osobe tom prilikom pregledane od strane ekipe novosadske Hitne pomoći i ustanovljeno je da one nisu povređene, nego su samo bile u stanju šoka - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Za sada nije poznato kako je došlo do požara koji je zahvatio ceo objekat, ali će dalja istraga utvrditi sve detalje.

Izvor kaže da su vatrogasci tri sada gasili vatrenu stihiju.

- Požar je buknuo oko pet sati, a lokalizovan je oko osam, a sada se trenutno radi dogašivanje. Nije poznato šta je izazvalo požar, ali su od objekta ostale samo zidine - kaže izvor i dodaje da u tom objektu niko ne živi, niti se godinama koristi.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)