REPA I ALKOHOL IZAZVALI SUDARE: Kod mostova preko Velikog bačkog kanala dve nezgode sa po četiri vozila, čudom bez povređenih

Z. Rajić

25. 12. 2022. u 07:55

TOKOM vikenda u Zapadnobačkom okrugu dogodile su se dve saobraćajne nezgode sa po četiri vozila, obe u blizini mostova preko Velikog bačkog kanala.

РЕПА И АЛКОХОЛ ИЗАЗВАЛИ СУДАРЕ: Код мостова преко Великог бачког канала две незгоде са по четири возила, чудом без повређених

Foto: T. T.

Put od Kule prema Vrbasu bio je u zastoju zbog lančanog sudara, u kojem su učestvovala dva kamiona i dva automobila. Čudom nije bilo povređenih, a nezgodu je, prema navodima očevidaca, izazvao kamion natovaren šećernom repom, koji je nadomak mosta bio u preticanju.

Mnogo duže, u subotu (24.12) od 19.30 do 22.30, bio je zatvoren za saobraćaj put Sombor – Apatin, na kojem su se, između mosta na kanalu i skretanja prema salaškom naselju Bukovac, sudarila četiri putnička automobila. Više osoba je povređeno, a pominje se da je jedan od vozača imao 1,8 promila alkohola u krvi.

Somborci ističu da je skretanje prema Bukovcu veoma rizično jer vozila ubrzavaju posle silaska sa mosta, smatrajući da je to bio uzrok nezgode.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)